Menü

ODO egészség - teljes spektrumú CBD-olaj - táplálék kiegészítő

Ár:
25.000 Ft (19.685 Ft + ÁFA)

30 ml-es CBD-olaj, amely 1000 mg hidegen sajtolt, 143-féle CDB-olajjal és OMEGA 3 / 6 / 9 zsírsavtartalommal rendelkező kanabionid olaj. A THC pszichoaktív komponenst nem tartalmazza. Stresszoldó, hangulatjavító hatása mellett alvászavarok, daganatos megbetegedések esetén, vagy akár fogyókúrás célzattal is biztonsággal alkalmazható. Teljesen természetes eredetű, az USA-ból importált termék.

Cikkszám: TKE0020
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: USA VOX Nutrition

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 05.
Mindig jó alvó voltam, de pár hónapja rendszeresen felébredtem hajnali 4 óra körül, eziután már nem tudtam visszaaludni. Ez nagyon zavart, mert reggelente fáradtan ébredtem. Az ODO CBD-olajat kezdtem el használni egy barátnőm javaslatára. Két hét elteltével kezdtem érezni a pozitív hatását. Az első üvegcse még nem fogyott el, de végre jól alszom és kipihenten ébredek.
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 22.
Crohn beteg vagyok, ami miatt rendszertelen volt a székletem. Hol szorulás, hol hasmenés váltogatta egymást. Amióta szedem a CBD-olajat, azóta ez a dolog megszűnt. Ezen kívül a rendszeres fejfájásom is lecsökkent. A menstruációval járó migrénes fejfájásomat is elviselhetőbbé tette, ami egy nagy dolog, ugyanis erre nincs más segítség! Az általános közérzetem észrevehetően javult, sokkal nyugodtabb lettem. Ami nagyon fontos, hogy a különböző gyártók által forgalmazott CDB-olajokat illetően van összehasonlítási alapom. Ez az olaj sokkal hatékonyabbnak bizonyult az előzőekkel szemben! Nagyon köszönöm!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 16.
Teherautósofőrként dolgozom. A munkám stresszes az utóbbi időben megnövekedett mérhetetlenül nagy gépjárműforgalom miatt. A CBD-olaj szedése óta nyugodtabban kezelem az utakon történő idegesítő helyzeteket. Más élethelyzetekben is nyugodtabban reagálok. Hálás köszönetem!

Keresés